Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στα ειρωνικά σχόλια για τα κιλά της

Τη δική της απάντηση στα σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό για τα κιλά της και την εξωτερική της εμφάνιση, έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια του "Open" ανέβασε μία σειρά από λήψεις φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, η οποία έκρινε ως καλύτερες και χειρότερες, ενώ και μία παλαιότερη φωτογραφία της που είχε σχολιαστεί ως επεξεργασμένη από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνόδευσε τις φωτογραφίες με το παρακάτω κείμενο:

«Εμπνευσμένη από το post της @elianoula, ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και τη λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?

Τέλος ανεβάζω ξανά και τη φώτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!

Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δε θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δε θα ανέβαζα stories, δε θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπίτι μου. Δε θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.

Δε χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε... το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemoni».






Πηγή: www.govastileto.gr